• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ne Zemer te Kanioneve te Skraparit Nje nisme private behet preference e dhjetra turisteve

Pak kilometra ne dalje nga Corovoda, ne drejtim te Kanioneve te famshme te Lumit Osum, te Skraparit, prej ditesh nje bar modest eshte shnderruar ne shplodhjen joshese te pushuesve vendas dhe te huaj. Favorizuar nga pozicionimi gjeografik, nje nisme private tip bar alpin, eshte shnderruar keshtu ne pike referimi per dhjetra e dhjetra guida qe kane nisur tashme sezonin e Rafting ne ujerat e lumit Osum. Ambjenti favorizon pamje te mrekullueshme ndersa zbret ne thellesi. Ujevara e ngushtices se trete, te kalon fare prane kembeve, ndersa shume prane do te kesh mundesi qe pertej Kanioneve te vizitosh legjenda mitologjike si Vrima e Nuses, Gjurma e Abas Ali, etj. Mjedisi tip alpin eshte keshtu zyrtarisht per 2011 i pari start turistik per Skraparin e kesaj vere qe po vjen. Nje prej imazheve i referohet pikerisht kesaj pike, dhe ne jua ofrojme ne bashkengjitje. Ju po ndiqni skrapari.net

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA