• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ramiz Aranitasi ne provim Edhe neser Gjymnasi i Corovodes per maturantet test

Ndersa neser daton 1 qershor 2011 per Ramiz Aranitasin, Emri i gjymnasit te vetem ne Corovode do te kete emocione me se paku per dhjetra e dhjetra nxenes. Keshtu neser qe ne mengjesin mesimor brenda mjediseve do te kryhet edhe testimi i dyte ai i matematikes per maturantet e vitit akademik 2010-2011. Procedura e pervitshme eshte pjese e strategjise kombetare te arsimit nga ku provimet e lirimit do te sherbejne si shtyse per vijueshmeri ne vitet pertej bankave te se mesmes, e quajtur keshtu ne zhargon shkolla e mesme e pergjithshme. Sipas raporteve jane marre masat paraprake per zhvillim ne kushte normale te testimit te neserm. Shume struktura dhe institucione lokale qe ne oret e para te mengjesit do te garantojne zhvillimin normal te provimeve. Si cdo vit e nesermja pret me emocion edhe prinderit e interesuar te cilet ne tradite presin daljen e maturanteve deri sa te kene perfunduar procesin e dhenies se pergjigjeve. Ju po ndiqni skrapari.net rrjetin me interaktiv lokal te lajmit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA