• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

E verteta Pas Maske Libri i ri pritet t'i shtohet bibliotekes Skraparase

Autore e nje sere librash ne zhanre te ndryshem, Veprore Xhaja eshte drejt finalizimit te projektit te radhes librit me te ri qe do te mbaj titullin "E verteta pas maske". Libri i konceptuar ne nje permbledhje fabulash mjaft te goditura ne versionin projekt i trajtuar nga analiza te ndryshme do te jete padiskutim nje sukses ne librarine vendase. Libri eshte konceptuar ne dy versione shqip dhe anglisht. Veprore Xhaja, nje mesuese e perkushtuar, me heret ka botuar edhe tituj te tjere qe pasurojne biblioteken vendase si "Pertej Ndeshkimit", "Edhe lepujt enderrojne" etj. Ne nje interviste me te mesuam edhe per projekte te tjera qe do dalin se shpejti prej se njejtes autore, ne pritje eshte nje tjeter veper kete here ne zhanrin poeme, si dhe nje botim i zhanrit thriller. Autorja specifikon se ky vit do te jete konkretizim i nje sere nismash qe ne thelb do te nxisin krijimtarine rajonale. Ju po ndiqni portalin me interaktiv lokal. Ky eshte Corovoda On Line Blog

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA