• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Eventi Ne 28 qershor Eltty Dj performon ne Club Radio Dj surpriza edhe ne Skrapari Radio

Ndersa me heret kemi postuar per perfomancen gjithnje e ne rritje te Disc Jokerit te vetmit nga Skrapari debutueshem fuqishem ne kete periudhe verore. Eltty Dj mesa duket do ta kete intesive ne karrieren e tij kete vit. Keshtu diten e marte 28 qershor 2011 per afro 60 minuta ne ajer ne Club Radio Dj eshte njoftuar performimi i miksimeve me te mira dhe performancave te hiteve me te reja te nxjerra nga Disc Jokeri yne. Edhe networku tashme skrapari.net do te ndjek kete zhvillim dhe do ta ofroj kete zhvillim diten e pare te transmetimit online te Radio Skrapari e cila eshte njoftuar me heret se do te startoj ne daten 1 korrik 2011. Keshtu per te gjithe ata qe nuk do te kene mundesi ta ndjekin performancen e 28 qershorit ne Club Radio Dj, ne do te mundesojme transmetimin e ketij eventi. Nje ure e fuqishme mes eventeve kulturore dhe audiences do te vendoset keshtu permes sherbimit me te ri Radio Online te Skrapari.net. Ne mjediset e radios me te re ende nuk eshte mesuar mbi orarin  e transmetimit te ketij eventi gjithesesi gjate dites permes spoteve te apasionuarit pas muzikes me te mire do te njoftohen mbi kete event. Ju po ndiqni Skrapari.net

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA