• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Kultura Orientale Projekti zbarkon tek Gjymnasi i Corovodes Ramis Aranitasi

Eshte realizuar me se fundmi i radhes projekt ne Gjymnasin e vetem te Corovodes, Ramiz Aranitasi. Ndersa Korpusi i Paqes ne muajin shtator 2011 mendohet se mbyll perfundimisht projektin 5 vjecar te atashimit te vullnetareve ne Shqiperi, keta te fundit prej kohesh ne Skrapar, gjithnje i jane kushtuar me tematika te ndryshme me te rinjve, te cilet jane perfshire ne shume nisma. Me e fundit ishte ajo e njohjes se kultures orientale, nje projekt qe synonte njohjen e traditave, zakoneve dhe ritualeve te orientit mes te rinjve. Ne thelb projekti synon njohjen e ketyre elemnteve mes te rinjsh ne menyre qe ne te ardhmen te mos kete doza diskriminuese ndaj atyre qe s'jane si ne, por perkundrazi te njohim kulturat dhe shkembejme eksperiencat per te qene me prane. Ideatorja e ketij projekti Lauren arrit keshtu mese mire qe mes te rinjsh ne keto dite te fundme te procesit mesimor te implementoj kete projekt i cili u mireprit nga nxenesit e tjere. Ne bashkengjitje ju ndiqni nje imazh montazh nga ky event. Nga Zemra e Shqiperise, drejt e ne zemren tuaj! Ky: Eshte Skrapari.net

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA