• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Oops Edhe kete s'e kisha pare. Nje faqe kosovare ne facebook i kushtohet te vdekurve ajajajaj Veshtire te besh Like

Ne rotoret e kerkimit skrapari.net gjen edhe kete info te rralle disi. Keshtu ne Facebook ne nje faqe shqipetare nga Kosova i jane dedikuar, perkujtimeve per njerez dhe te shtrenjte qe nuk jetojne me, apo elemente te tille si njoftime vdekjesh etj. Teper e ngarkuar emocionalisht kjo gje e cila per hir te se vertetes duket risi mjaft e goditur. Do zoti rroj gjate sepse per ndryshe apapapapa kush sheh se cili nga friendsat e mi do te bej "like" per njoftimin e vdekjes sime. Lajmi i cutidshem qe ne ju ofrojme sot i referohet ne fakt nje adresari ne internet prej nga ku linket shperndahen me pas ne facebook. Perpos kesaj ne faqen perkujtime.net pervec njoftimeve gjen edhe formular elektronik per te njoftuar perkujtimin perkates apo per te pare se kush ka vdekur me se afermi. Faqja eshte mesa duket nga administrimi nga Kosova dhe ne Facebook deri ne keto caste ka afro 426 perdorues. Keshtu skrapari.net megjithe respektin per tematiken dhe seriozitetin mjaft te larte qe tregohet ne kete faqe, vendos te publikoj kete shkrim pasi na u duk e cuditshme, Nuk e di ju si mendoni. Nejse ne te tille rast duhet te thoni AMEN. Ju po ndiqni lajmin e rralle ne skrapari.net

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA