• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Qingji i mire pi... nejse shoqerohet ne Polici nje bari ne Skrapar

Nje ngjarje u raportua me heret kete te premte 3 qershor 2011 te kete perfunduar me shoqerimin ne polici te nje shtetasi. Personi u shoqerua ne lidhje me nje ceshtje tjeter te hapur ne Vlore. Shtetasi nga Skrapari, coban ne nje prej fshatrave prane Corovodes, ne Korite pjese e Komunes Qender u shoqerua per pyetje lidhur me bazat hetimore te nje ceshtje te hapur ne komisariatin e Vlores. Edhe perse pak detaje u mesuan mbi ngjarjen ne thelb problemi ka qene tek posedimi i disa bagetive te cilat raportoheshin te vjedhura dhe qe ne investigimin e Komisaritit Vlore nder emrat burimore te ngjarjes ne hetim mendohet te jete dhene dhe emri i cobanit nga Korita te shoqeruar sot ne Polici per me shume detaje mbi ngjarjen. Ne dukje ngjarja banale vijon ende te kete zhvillime. Ju po ndiqni skrapari.net Portalin me Interaktiv te lajmit lokal.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA