• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari Futboll Klub tashme nje tjeter mbulim i dedikuar ekipit te Skraparit

Faqeve, blogjeve, dhe shkrimeve te ndryshme ne internet qe flasin per ekipin e Skraparit, me se fundmi i eshte shtuar eshte aksesi me i ri, nje sipermarrje e skrapari.net e cila ne rrjetin social Facebook ka lancuar 2 dite me pare nje fan page te dedikuar vetem Skraparit ne futboll. Keshtu Faqja e Re ne Facebook  e quajtur "Skrapari Futboll Klub" gjate ketyre dy diteve ka emetuar me shume se 80 informacione nder me te spikaturat e te cilave, imazhe qe vijne permes mobile te kaimit Terbuni - Skrapari, te euforise se lojtareve te ekipit ne castet e fitores qe i kualifikoi ne Kategorine e Pare per sezonin qe po vjen 2011 - 2012, apo edhe imazhe te dhunes se ushtruar ndak arbitrit ne kete takim, ishin keto disa nder risite qe skrapari.net i rezervon per ndjekesit ne kete faqe. Gjithashtu nje tjeter rendesi marrin informacione dhe deklaratat e fundme te lojtareve te ekipit dhe stafit, sikunderse interes paraqet edhe moria e imazheve ilustruese te stadiumeve dhe terreneve sportive ku do te luhen takimet e kesaj faze. Nje produksion qe sapo ka startuar dhe sipermarre nga Skrapari.net. Ne vazhden informacionale, ju ne kete grup do te keni edhe raportet e para te cdo info, rezultati, imazhi, arkiv dhe video. Ju po ndiqni skrapari.net Portali me interaktiv lokal i lajmit te Skraparit

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA