• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Grushta e shqelma gjate ndeshjes se basketbollit ne Kine Ja Video

Nje Imazh nga video
19-08-2011 Grushta Sherr dhe Shkelma, kjo ndodhi te enjten ne Kine ndersa po luhej ndeshja e basketbollit mes Georgetown dhe BayRockets. Ndersa duheshin edhe 9 minuta e gjysem per tu mbullur pjesa e katert e ndeshjes karrige, Shishe, etj sende u vertiten ne fushe dhe mendohet se e gjitha per fall te anulluar. Ndeshja (e basketbollit) u anullua por ajo e grushti dha keto imazhe si ne videon bashkengjitur qe Corovoda On Line Publikon... Jo. Sipas Kalendarit keto dy ekipe do te ndeshen serisht mes njeri tjetrit te Dielen 21 gusht 2011 ne
Shangai. Incidenti perkoi me ardhjen Joe Bidden zevendes presidentit
amerikan  ne vend

Eshte Corovoda On Line Blog

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA