Hapësirë Promocionale dhe reklamim me pagesë. Corovoda Online sms: + 355 69 8 77 88 99 dhe e-mail: corovodaonline@post.com

Kontakto

Ky është një postim elektronik nga Corovoda Online

Ju mund të kontaktoni me ne, në Aplikacionin në Vijim: Nevojiten të dhëna të sakta: Ne, do të përgjigjemi menjehere! Ti mund të jesh më pranë lajmit, mund të kërkosh më shumë detaje apo hollësi mbi një problematikë të caktuar, mund të ndash me ne, sygjerime, vërejtje, ide etj. Shfrytëzo më poshtë mundësinë për kontaktin me ne. Në fund të mesazhit që do të dërgoni do të pajisini direkt me një numër kod që lidhet me mesazhin tuaj, ruajeni diku këtë kod numër nëse operatorët tanë vonojnë në kthimin e përgjigjes, dhe na shkruani sërisht duke bashkëngjitur kodin nëse dëshironi për ndjekjen e postimit tuaj. Të dhënat tuaja ruhen në anonimat të plotë kodimi. Ju faleminderit!

edhe ZëRI YT...!

Në opsionion Kontakt dërgo raportin tënd elektronik

Reklama Online!

loading...

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

NËN AXHENDË

7 Mars 2017
Kjo ditë kombëtare si kryefjalë në Shqipëri do të ketë Mësuesit. Dita e veçante shkon për punën dhe përkushtimin e arsimtarëve.
8 Mars 2017
Dita ndërkombëtare e Gruas për më shumë të drejta e barazi gjinore do të festohet (protestohet) në Shqipëri
11 Mars 2017
Miss dhe Mister Children zgjedh në Çorovodë fituesit mes bukurisë dhe simpatise së 6 - 13 vjeçarëve
14 Mars 2017
Ceta Plakë e Skraparit 1942 do të kujtohet me një aktivitet historik. Ky vit përkon me kujtimin jubilar
22 Mars 2017
Dita e Sulltan Novrusit është e veçantë për besimtarët bektashi në Skrapar. Ajo nënkupton ardhjen e pranverës.

SONDAZH

Visit Skrapar

Gatimi Zonal

TOPLIST 20 COROVODA RADIO SHKURT 2017

PROMOCION

ALSSH SKRAPAR
Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

Recent Entries

PROMOCION

spoti juaj.

LIVE UPDATE

BASHKIA SKRAPAR

MË HERËT

Lidhje të tjera lokale
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA