• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Live Update

Ndiqni ne kete link, Lajmet dhe te rejat e Cdo eventi qe ka zhvillim te njepasnjeshem apo lajmin Breaking News qe del nga Redaksia Jone, me zhvillimet me te fundit.Edhe ju mund te shkruani ne kete sherbim Live Update, qe synon te mbuloj lajmet me te forta ne zhvillim dhe vjen automatik pa bere klikim apo refresh. Faqja do te ndryshoj vete ndersa ju do te ndiqni azhornimet me serioze te lajmit. Duam t'ju theksojme se Per te Dalluar nese ne Jemi ne ajer apo ON LINE, nese perkrah emrit ka nje shirit te kuq atehere ne jemi ne ajer dhe po vjen nje mesazh i ri. Nese nuk shihni nje shirit te kuq ne pjesen mbi lajmet atehere jemi OFfline apo nuk ka azhornime aktuale. Ju po ndiqni Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA