• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Gjyqi mbi ceshtjen e vdekjes se Michael Jackson Fotoja e Vdekjes

27-09-2011 Ne keto caste kur ora lokale shenon 23:05 eshte duke zhvilluar ne Los Angelos gjyqi per rrethanat e vdekjes se Kengetarit Michael Jackson. Trupit gjykues i eshte dashur pak casteve me pare te degjojne nje rregjistrim audio ku kengetari ka rregjistruar ndersa ka qene nen efektin e medikamenteve qetesues dhe ku citohet te kete thene se deshironte te kthehej me shfaqje ne Londer qe njerezit te therrisnin " Ky eshte me i madhi ne bote" dhe nder te tjera ne materialin e rralle audio kengetari ka thene se kishte dashur te ndertonte Spitalin e Femijeve Michael Jackson. Gjithcka po flitet nga prokuroret ne keto caste ndersa gjyqi po trasmetohet live nda disa media amerikane, flet rreth substances se Propofolit e cila i tha edhe vdekjen kengetarit te muzikes Pop. Ne gjyq ndodhet edhe mjeku i Jackson, Conrad Murray ku sipas prokuroreve mjeku merrte rreth 5 milion dollare ne vit kur punonte per kengetarin. Ne gjyq u shfaq edhe nje foto e bere menjehere pas vdekjes se Michael Jackson. Seanca po vijon ne keto caste.
Corovoda On line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA