• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Hapet Panairi Erotik ne Berlin Deri ne 2 tetor priten afro 30 mije vizitore

29-09-2011 Nje panair dedikuar Erosit. Kjo ka ndodhur nder te tjera sot ne Berlin ku qindra persona kane marre pjese ne Panairin Nderkombetar dedikuar Erosit. Panairi do te qendroj hapur deri te dielen 2 tetor 2011 ndersa organizatoret mendojne se do te kene sukses dhe sipas tyre priten deri ne 30 mije vizitore. Qe sot u shfaqen interesimet e para dhe si ne imazh tregohet "interesimi..." i meshkujve ishte shume i larte. Ne imazhin e shperndare pak me pare rreth eventit tregohet nje femer ndersa po pozon Pozicione Hot. Imazhi kortezi AFP
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA