• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Macja me dy fytyra behet 12 vjece Imazhi i Rralle i saj

27-09-2011 Macja ne fjale ka Tre Sy, dy hunde, dy goje ndonse nje te vetem trup. Ndersa pritej se feline te tille jetojne vetem pak dite macja e quajtur me dy emra Frank dhe Louie ka mbushur me se fundmi 12 vjec. Macja tashme ka hyre ne librin e rekordeve Guinness pikerisht per jeten e saj te gjate. Ajo rri me pronaret e saj ne ShBA, ne nje lokaliteti te quajtur Worcester, pjese e shtetit amerikan te Massachussettes. Pronaret e mbetur anonim per shkak se nuk duan te behen publik kane quajtur Frank anen e djathte te turirit te maces ndersa Louie anen e majte te saj. Imazhi ne bashkengjitje jep lajmin e rralle. (Imazhi Kortezi Reuters)
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA