• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Mister ne Politiken Lokale ne Corovode Takim politik do jete "misterioz"

25-09-2011 Nje takim misterioz sipas te gjitha gjasave mendohet te zhvillohet ne javen e pare te tetorit 2011 ne Corovode. Raporte teper konfidenciale per Corovoda On Line cituan se disa nder eksponentet e larte te politikes qendrore dhe lokale ne javen e pare te tetorit 2011 do te organizojne nje takim mes tyre. Ne pamje te pare takimi mendohet se po behet me rastin e 5 muajve nga suksesi i arritur ne zgjedhjet e 8 majit 2011 por misteri do te vijoj pasi gjasat per disa takime dhe biseda informale me disa perfaqesues te spektrit tjeter politik do te bejne qe te parathuhet per te paren here nje levizje politike me karakter kombetar. Ne axhende jane menduar edhe detajet me te vogla qe asgje te mos kuptohet drejteperdrejte, por afrimiteti me disa drejtues te ardhur me se fundmi ne nje subjekt politik pritet te jape nje tjeter forme duke u bere me te rendesishem sesa strukturat e meparshme. Ne taktike kjo forme do te perdoret per te adresuar "te keqinjte" ne syte e komunitetit dhe per ti lene ata "si fajtore" ndersa parapritja e nje veprimi te ardhshem do te spostoj komunitetin prej tyre per te perqafuar levizjen e re. Gjithcka mbetet per t'u pare me tej ndersa raporti konfirmon daten e takimit si dhe shume detaje te tjera, qe sipas tij do te ndodhin ne Corovoden e muajit tetor.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA