• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Operacioni: Femijes kinez 1 vjec i hiqet karikuesi i celularit nga Koka

27-09-2011 Nje operacion i gjate me teper se 4 ore u realizua ne Kine pasi nje bebe vetem 1 vjec u rrezua nga krevati dhe pjesa e pasme e kokes i ra ne kunjat metalike te karikuesit te celularit duke depertuar ne brendi te kafkes. Mjeket Kinez arriten qe te hiqnin me sukses elementet metalike nga koka e imet e femijes. Operacioni u krye ne spitalin e Quingyuan, ndersa u krye ne 20 shtator 2011. Pas rastit kirurgu Lu Guofeng u shpreh se ishte rasti i pare qe i kish ndodhur nje pacient i tille. Imazhi ne bashkengjitje jep nje imazh nga prag operacioni i kryer.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA