• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Panairi Lokal Agro Ne 8 tetor Ne Corovode

25-09-2011 Per te paren here ne tradicionalin e se perditshmeve te pas 90'es ne Corovode ne 8 tetor do te organizohet nje panair lokal. Eventi i menduar per zhvillim te shtunen e 8 tetori 2011 do te synoj te bej nje prezantim te produkteve dhe shebimeve agro te lokalitetit te Skraparit. Sipas pritshmerise mendohet se eventi do te zhvillohet gjate oreve te paradites ne qendren urbane te Corovodes, ne sheshin Riza Cerova por kjo nuk konfirmohet zyrtarisht. Lajmi u mesua ne mesjaven qe lame pas ndersa do te zhvillohet ne nje dite tradicionale te Pazarit te madh ne Corovode ku shume prodhues dhe tregetare te lokaliteteve fqinje qytezes se vogel do te jene edhe ata protagoniste te ketij eventi risi ne Corovode.
Corovoda On line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA