• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Policet e Qarkut Berat: Vetem 6 kapin mbi 60 pike ne test grade me shkrim

22-09-2011 Vetem pak punonjes policie ne gjithe qarkun Berat kapen pak dite me pare mbi 60 pike ne testimin me shkrim per graden Kryeinspektor. Kjo ishte vetem faza e pare e nje testimi kualifikues i cili do tu mundesoj vetem 84 fituesve ne gjithe vendin mundesine per rritje ne grade. Pas kesaj faze nje test me goje do te jete per ata qe superuan testimin e pare gjithesej 307 por do te kaloj ne sita te tjera testesh. Testimi u realizua ne 20 shtator 2011 dhe ne te moren pjese 644 punonjes policie me deshiren per te mbajtur graden "Kryeinspektor Policie". Ne gjithe qarkun Berat sipas nje burimi u citua se afro 6 ishin emrat qe kaluan ne mbi 60 pike. Pas fazave te tjera dhe daljes se listes perfundimtare fituesit do te t'i nenshtrohen nje trajnimi kualifikues.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA