• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Rregjistrimi: Zhgenjen Skrapari me disa emra qe do te jene Anketues

27-09-2011 Nisja ne ditet e para te procesit te rregjistrimit ne Skrapar citohet te kete lindur me nje proces zhgenjimi. Raporte konfidenciale nga autoritete zyrtare shprehen zhgenjim per disa nga emrat te cilet do te merren me kete proces ne terren ne Skrapar. Zhgenjimi mendohet te kete ardhur per disa prej personave qe do te merren me kete proces pasi sipas burimit ne disa prej tyre (kryesisht fshatra e komuna) te zgjedhurit per kete anketim nuk dine te shkruajne. Per te kaluar ne anen statistikore, ne Skrapar ne 2 bashkite dhe 8 komunat per kete proces burimi sakteson se do te impenjohen perkatesisht Ne Bashkine Corovode: 17 persona, Ne Bashkine Polican 16 persona, Ne Komunen Qender 18 persona, Ne Komunen Cepan 13 persona, Ne Komunat Vendreshe dhe Zhepe nga 11 per secilen, Ne Komunen Gjerbes 10 persona, Ne Komunen Bogove 8 persona, ne Komunen Leshnje dhe ate Potom nga 6 persona per secilen.
Corovoda On line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA