• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrap ne Skrapar Asnje firme e licensuar per kete proces

29-09-2011 Nga pusetat tek hekurishtet, madje tenxhere dhe kusi nuk i shpetojne vjedhjeve ne prag shtepite perdhese ne Corovode. Ngjarje te cilat nuk rregjistrohen apo nuk denoncohen mbeten prelud i kesaj stine vjeshte ne Corovode ndersa hekurmbledhesit e panjohur shesin keto produkte me cmime te ndryshme ne Corovode. Alarmi ne fakt i perket disa viteve radhazi ndersa ende nuk kuptohet sesi firma apo individe grumbullojne kundrejt shkembimit te parave mallra te tille. Raportet citojne se nuk ka asnje firme te licensuar per kete aktivitet ndersa mendohet se gjithcka operohet ne evazion apo permes perdorimit te licensave me tip aktiviteti tjeter. Raporte cituan me heret ne kete shtator per ndalim te disa mjeteve qe vinin nga Skrapari ne Lushnje ndersa ne mjet gjendeshin materiale te hekurta qe trasportoheshin per Skrap. Nuk dihet nese investigimet do te kalojne ne shkalle te tjera por problematika sociale mbetet ne Corovode ndersa siguria ne komunitet per materiale te tilla qe shume familjare disponojne mbetet e ulet nga frika e vjedhjeve te ketyre materialeve e qe me pas shiten per Skrap.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA