• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Studimet e Larta: Publikohet lista perfundimtare e fituesve dhe piket minimum

22-09-2011 Eshte publikuar sot ne pasditen e vone lista perfundimtare e kandidateve fitues per Universitetet Shqipetare. Corovoda On Line ju ofron ne bashkengjitje listen e plote te Fituesve (ne bashkengjitjen Nr.1) si dhe Piket minimum qe duheshin per fakultetet respektive (ne bashkengjitjen Nr.2). Bar Kodet respektive do tu vijne ne ndihme te pas 25 shtatorit 2011 ku fituesit do te rregjistrohen ne sekretarite perkatese. Nga kjo liste e dyte me te favorizuar jane studentet qe preferencen e larta (ne numer formular) nuk e kishin kapur dot duke u thene mundesi per nje spostim te mundshem.
Bashkengjitja Numer 1 (COROVODA ON LINE - LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE NE UNIVERSITETE)
Bashkengjitja Numer 2 (COROVODA ON LINE - PIKET MINIMUM TE FITUESIT PAS FAZES SE DYTE)
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA