• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Video: Jozefina Topalli shpeton per mrekulli nga aksidenti Bie Catia

30-09-2011 Nje video e ngarkuar ne rrjetin YouTube ne 27 shtator 2011 nga nje perdorues i rrjetit global te videove online i quajtur studiogrishaj ka kapur planet e rralla ku Kryetarja e Parlamentit te Shqiperise per fat i ka shpetuar nje aksidenti. Ne videon bashkengjitur te filmuar nga nje kameraman Eduart Grishaj tregohet nje sekuence ndersa nje staf eshte duke ecur ne nje rruge ne Shkoder. Vetem pak sekonda para se te kalojne prane nje ndertese e cila dukshem shfaqet ne rrisk te renies se catise Topalli eshte ndalur kur menjehere qindra objekte kane rene nga Catia. Ne vijimsi ne video jepet edhe reagimi i shpejte dhe ambig-emocional ne dukje eufori e Kryeparlamentares Topalli duke ju drejtuar Kameramanit "Pse se more?" Corovoda On Line sjell videon ne bashkengjitje.

Corovoda On Line Lajmi me interaktiv

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA