• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Zjen 9 vjecarja Emerimi i mesuesit te ri kthehet ne GAG ne Corovode

25-09-2011 Raporte kritike erdhen gjate fundjaves ne Corovode ndersa ne nje nder shkollat 9-vjecare mes rretheve te mesuesve te nje shkolle dhe per me shume te nxenesve kane nisur reagimet e para per emerimin e nje mesuesi. Sipas raporteve emrimi i asaj cfare tashme njihet si dukuria "Shoku i Djalit" duket sikur ka sjelle njeriun e gabuar ne vendin e gabuar. Mesuesi i caktuar ne detyre per dhenien e nje lende te rendesishme per aktualitetin prinderor sic jane gjuhet e huaja prej pak ditesh mesohet se zhvillon mesim por pa e njohur mire kete lende. Te menjehereshme ishin reagimet gjate javes ne mjedise te ndryshme ne Corovode per ceshtjen "Shoku i Djalit" por debatet kapin me tej edhe linjen hierarkike te Zyres Rajonale Arsimore ne Corovode. Ndersa nga viti ne vit mesimdhenia dhe mesimnxenia vijne drejt tkurrjes ne Corovoden e vogel, eksperimentimet vijojne ta cojne kete institucion ne nje "fabrike" ku te punesuarit nuk kane asnje dallim nga personat e marre ne pune ne sektore krahu apo punesh te ndryshme mjafton te jesh prane nje linje politike apo miqesore ndersa per profesionalen nuk i kushtohet aspak rendesi. Kostoja e ketyre veprimeve e kuzhtezuar nga parimet "kushtu dua une" e monopolizon edhe me shume arsimin lokal.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA