• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Hillary Clinton paralajmeron UNESCO: Mendohuni Mire! Per Palestinen

06-10-2011 Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton paralajmeroi ashper UNESCO duke pare nga analistet kercenimin per mos dhenie te fondeve me kesaj organizate. Paralajmerimi u be ne forme rekomandimi kur do te duhet qe ne 25 tetor deri ne 10 nentor Unesco qe do te zhvilloj edhe Konferencen e Pergjithshme t'a shoh sesi do ta trajtoj kete rekomandim i cili merr shtyse nga Qendrimi Pro Aderimit te Palestines ne OKB ku Unesco e mbeshteti kete qendrim me heret. Paralajmerimi u be ndersa Hillary Clinton ndodhej ne republiken Domenikane ndersa ka shprehur teksualisht frazen: "Une i bej thirrje drejtuesve te UNESCO te mendojne me kujdes para se te bejne votimin, per shkak se nje vendim mbi statusin e (kombit) duhet te behet ne Kombet e Bashkuara dhe jo ne Organizatat e Ndihmes te Cilat jane te subvencionuara nga OKB" tha Clinton ne konference per shtyp duke aluduar prerje te fondeve te SHBA per OKB ne rast se synohet njohja e Palestines. Zhvillimet e forta nderkombetare erdhen pasi Izraeli denoi ashper rekomandimin e Komitetit Drejtues te UNESCO per pranimin e Palestines si nje shtet anetar ne te drejten e vet, ku Izraeli zyrtar po dje u shpreh se kjo eshte ne kundershtim me Planin e Paqes.UNESCO eshte Organizata e Kombeve te Bashkuara Per Arsimin, Shkencen dhe Kulturen. Me heret Keshili Ekzekutiv i Saj mbeshteti anetaresimin e plote te Palestines ne OKB ku 4 shtete perfshire edhe SHBA e kane refuzuar nje gje te tille.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA