• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Kina drejt nje rekordi tjeter ne daten 11.11.11 priten boom martesash

15-10-2011 Kina mund te thyej rekordin pararendes te nje viti e nje dite e nje muaji para kesaj te 11 nentorit 2011. I konsideruar si numer i mbare dhe unik per tu mbajtur mend per lidhjen e nje cifti ne muajin nentor 11 ne daten 11 priten nje numer i madh martesash. Deri me tani rreth 660 cifte kane prenotuar kete date per celebrimet ne 2 per jeten e tyre. Radhitja ne kalendar e gjashte 1sha rresht presupozon barazine mes zemrave qe do te martohen ate dite. Ne kulturen Kineze ajo e vjetshmja e 10.10.10 pra e tetorit 2010 u konsiderua dita me perfekte per martese, por numri i cifteve qe u martuan ate dite nuk i kaloi 150. Autoritetet kineze po marrin masat qe tani ne menyre qe zyrat e asaj date te mos jene te mbingarkuara. Sipas Mediave kineze ka filluar qe tashme puna per gjetjen e vullnetareve qe do te duhet te asistojne ne kete ceremonial per te mos thene fluksin e madh edhe nga deshmimtaret qe nevojiten prane cifteve ate dite. Ne foto bashkengjitur eshte slogani i pritshem i kesaj dite.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA