• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Rekord shitjesh ne SHBA iPhone 4s ne vetem 24 ore rregjistron mbi 1 milion blerje

15-10-2011 Nje sukses i padiskutueshem per versionin me te fundit te iPhone 4S brenda vetem 24 oreve ne tregun boteror. Vetem ne SHBA u shiten 1 000 000 iPhone 4S brenda 24 oreve ndersa versioni pararendes diten e pare te debutimit ne treg pati vetem 600 000 blerje. Analistet e tregut citojne se edhe ndarja nga jeta e Steve Jobs mund te kete ndikuar emocionalisht ne market. Prodhimi i Apple paraqet nje sofistikim me te avancuar te teknoligjise iPhone. Pervecse ne SHBA shitjet e IPhone 4S po vijojne paralel ne tregjet e autorizuara edhe ne Australi, France, Kanada, Japoni, Gjermani e France dhe Britani e Madhe. Per tregun tjeter boteror pritet fundi i muajit tetor dita e zbarkimit ne treg.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA