• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Vdekja e Michael Jackson: Mjeku ligjor kundershton idene e vetvrasjes

12-10-2011 Eshte rrezuar mesa duket Teoria e mbrojtjes së Dr Conrad Munray, sipas të cilit  Michael Jackson kishte vete injektuar nje doze qe rezultoi vdekjeprurëse të fjetur fale propofol. I ndodhur nen akuzen e nje procesi per vrasje pa paramendim për yllin e muzikës pop u degjua si deshmimtar mjeku ligjor që kreu autopsinë në trupin e këngëtarit. Sipas Christopher Rogers, teza e dhene nga pala mbrojtese nuk qendron. Sipas mjekut ligjor, në dy minuta kohë qe Dr Murray thotë se ai u largua per te shkuar ne tualet e per ta lene vetëm Michael Jackson  ky i fundit  pranoi se ai mund të ketë patur mundësinë për të pirë ilacin, por kaq pak kohe nuk do te mjaftonte qe ilaci te depertonte ne gjak dhe te shkaktonte mosmarrjen fryme qe i shkaktoi vdekjen kengetarit.
Mediat Amerikane po mbulojne zhvillimet me te fundit rreth ketij procesi gjyqesor.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA