• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

100 Vjetori i Pavaresise. Veteranet te vetmit me nje program aktivitetesh ne Corovode

2012, viti jubilar qe perkon me 100 Vjetorin e Pavaresise se Shqiperise do te kete nje mori aktivitetesh ne Corovode por te paret per kete jane Veteranet dhe Familjet e Deshmoreve ne Skrapar. Keshtu gjate ketij muaji prill 2012 pritet te miratohet i ketyre Organizatave per aktivitetet qe do te zhvillohen gjate ketij viti. Corovoda On Line paraprakisht mesoi se aktivitetet do te nisin qe ne 5 maj 2012. Keshtu ne kete date pritet te organizohet nje mbledhje jubilare qe perkon me 70 vjetorin e krijimit te Organizates se Familjeve te Deshmoreve. Po gjate ketij viti nje tjeter takim do te organizohet me rastin e 70 vjetorin e Konferences se Pezes. Axhenda parashtron edhe nje mbledhje jubilare me rastin e 55 vjetorit te Krijimit te Organizates se Veteraneve te LANÇ-it. Eventet e parashikuara do te kulmojne ne nentor 2012 ku eshte planifikuar nje sesion shkencor per “100 Vjetorin e Shpalljes se Pavaresise” ku nje hapesire te vecante do ti kushtohet Kontributit te Popullit te Skraparit ne Shpalljen e Pavaresise. Te pakten 3 foto ekspozita mendohet se do te mbahen gjate ketij viti 2012 ne Corovode nen tematika te ndryshme qe perkojne me 100 vjet Shqiperi e Pavarur. Organizatat e Veteraneve dhe Familjeve te Deshmoreve jane te vetmet te cilat deri me tani ne Corovode kane parashtruar nje program te plote.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA