• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

AutoKontroll: Banoret e Skraparit me pak preference per bulmetrat ne keto dite


Ajo qe tashme njihet si periudha qe perkon me bulmetin e ri, per shume banore te Corovodes eshte kthyer ne nje kujdes me te larte ne keto produkte. Edhe perse deri me tani nuk ka asnje rast zyrtar te brucelozes, banoret lokal tregojne me shume kujdes ne blerjen e ketyre produkteve. E shtuna lokale ne Corovoden e 28 prillit 2012 deshmoi ne nje vezhgim se blerjet per keto produkte ishin me te pakta. Zona e Skraparit eshte e njohur per blegtori. Vaksinimi i kafsheve eshte e vetmja forme e cila parandalon perhapjen e brucelozes. Nje dite me pare mediat kombetare Top Channel dhe Vizion Plus do te rezervonin nje hapesire ne kronikat e lajmit per riskun e semundjeve te brucelozes.  Skrapari ne 2005 rregjistroi numrin me te larte infeksionit ne fjale ne qarkun Berat.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA