• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Koordinata X. Teqeja e Backes ne Skrapar kult referimi per besimin bektashi

Skrapari kryesisht dominohet nga besimi bektashi. Kete here Corovoda On line ne rubriken e me pikanteve te zones, kete postim e dedikon per Teqene e backes ne Skrapar. Backa eshte nje fshat ne distance nga Corovoda. Teqeja e Backes ka nje vecori pasi ne hyrje te saj ne nje baso reliev balle per balle ndodhen ne konfigurim 2 luane. Kolonat e objektit jane ne forme katrore dhe kryesisht materiali i gurte eshte i tipit shtuf. Pragu i hyrjeve eshte me qemer prej guri. Gjate periudhes se komunizmit objekti fetar bektashi u zbeh ne vleren e tij monumentale ndersa mjedise te tij u shfrytezuan si shkolle. Forma arkitektonike e objektit eshte e thjeshte dhe catia mbulohet nga rrasa te gurta. Kjo teqe tashme eshte nje pike reference per besimtaret bektashi jo vetem te kesaj zone. Imazhi ne bashkengjitje i perket Teqese se Backes.
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA