• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Libri i ri: Dedikuar Xhevahir Spahiut. Nuri Dragoi sjell botimin "Sfidat e Poetit"

Javen e Pare te ketij muaji Prill 2012 doli ne treg edhe botimi me i ri dedikuar poetit te krenarise skraparase Xhevahir Spahiu. Libri me titull "Sfidat e Poetit" me autor Nuri Dragoi vjen si nje mongrafi mjaft e pasur me te pathenat e jetes se Xhevahir Spahiut. Libri nis me nje parathenie te Dritero Agollit ndersa me pas ne brendi misteret do te shuhen gradualisht rreth "poetit" rebel te kohes para 90' dhe shpesh here bezdises per sistemin " per shfaqje te huaja" te nje pene nder me te ndriturat e panteonit shqiptar. Libri jep deshmi sesi edhe Xhevua, mik edhe per Corovoda On Line qe kemi patur rastin ta takojme ne kafe Europen e tij e te dhjetra skrapallinjve ne 2008, per ta mbajtur mend ashtu, por lexuesi i ri i Sfidat e Poetit do te njihet sesi u denua poeti me pune ne miniere apo sesi Enver Hoxha e "shpetoi" poetin, dhe materiale te proceseve hetimore te kohes rreth "maoistit" te letrave shqip te asaj kohe. Corovoda On Line ju ofron ne kete link edhe mundesine per ta lexuar te plote librin edhe OnLINE duke kujtuar qe materiali eshte ne formatin PDF nga ku mund ta shkarkoni e ta lexoni ketu
Corovoda On Line ju fton pra te keni ne biblioteken tuaj skraparase edhe me te fundit botim nga Nuri Dragoi "Sfidat e Poetit"
Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA