• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Arian Cani dhe Cim Peka "The Visitors" te se martes ne Skrapar

Pak pas mesdites se sotme e marte 29 maj 2012 emra te njohur ne skermin shqipetar ishin vizitoret e vecante te dites. Sipas Corovoda On Line pak pas mesdites ne nje eskorte prej afro 5 automjetesh lluksoze prane Parkut Natyral te Bogoves pjese e Komunes me se njejtin emer, drejtues te formateve televizive vendosen te kalonin pak caste drekim ne Bogove. Mes emrave Arian Cani, Ndricim Peka, Andi Bushati etj. Sipas raportit me shume se 12 persona drekuan nen Bogoven VIP te drekes se sotme duke u bere keshtu "The Visitors" lokal. Ne imazhin bashkengjitur nje foto nga lokali ne te cilen drekuan ne Bogove mediatiket e ketij sezoni qe po perfundon bashke me simpatite apo antipatite e audiences ndaj gjithckaje qe personalizojne keto imazhe. Reporti u be pak pas 13:00 e marte 29 Maj 2012
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA