• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Celet Zyrtarisht sezoni turistik. Perfaqesues te Qeverise, Qarkut etj ne Bogove Skrapar

Rreth mesdites se sotme e diele 6 maj 2012 u cel zyrtarisht Sezoni  2012 Turistik ne Skrapar. Raporte jo zyrtare cituan mbi eventin e mbajtur. Takimi u mbajt ne komunen Bogove mes qindra te pranishmeve edhe figura te larta te ekzekutivit kombetar dhe lokal. Ne takim ishin te pranishem deputetet Genc Pollo, Lefter Maliqi, zevendes ministri i Mbrojtjes Ekrem Spahia, kryetaret e Bashkive Berat dhe Corovode, si dhe te gjithe perfaqesuesit e zgjedhur vendore te Komunave te Skraparit. Aktiviteti mbahej nen organizimin e Komunes Bogove. Gatimet lokale, prodhimet vendase dhe resorset turistike te mahnitshme te Parkut Naturor te Bogoves keshtu zyrtarisht presin turizmin 2012. Ne imazh Bashkengjitur pamje nga nje mjedis privat ne Bogove
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA