• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Koordinata X. Drejtuesi Bektashi i Skraparit qe u pushkatua nga regjimi ne 1948

Ndonse imazhi ne bashkengjitje qe Corovoda On Line publikon ne kete link nuk eshte shume i qarte, ne kete shkrim nje hapesire edhe perse me mungesa informacionale pasi nuk ka shume informacion mbi te, i dedikohet Baba Bedri Cakrani. I lindur ne Skrapar ne 1915 Baba Bedriu ishte i njohur per devizen bektashiane te besimit ne mbare zonen. Ai ishte caktuar Baba ne Teqene e Skraparit. Por ne vitin 1948 ne moshen 33 vjecare ai u konsiderua si Anti Komunist nga rregjimi i asaj kohe. Pikerisht ne 1948 ai u arrestua dhe me pas u dha denimi per te, nje denim me vdekje e pushkatim si anti komunist i njohur sipas rregjimit te asaj kohe ku komunizmi sapo ishte zyrtarizuar per mbare Shqiperine.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA