• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Kur Hena...nuk "Hahet". Fenomeni i Henes se Plote. Ja Imazhi nga Corovode

Dukuria e rralle e erresires se mesnates mes 5 dhe 6 majit 2012 edhe ne pika te ndryshme te Corovodes dha nje spektakel te vecante. Me e shndritshme me nje aureole te sajen shkelqyese dhe nen nje qiell qe pak yje mund te dalloje dukuria e Henes se Plote u pa keshtu edhe ne Corovode. Mistiket dhe superticiozet e shfrytezojne kete cast te sotem per deshira qe besojne se plotesohen. Corovoda On Line pak pas ores 00:10 te 6 Majit 2012 te sotem kapi kete imazh qe e sjell ne bashkengjitje.
Nga Zemra e Shqiperise, Drejt e Ne Zemren Tuaj. Ky! Eshte Corovoda On Line
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA