• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Mesuesja e dijes se mijera nxenesve te Skraparit Vera Cuedari, nje krenari me shume

Eshte padyshim nje nder emrat qe mbahet mend ne mijera kujtime te nxenesve qe u rriten ne Shkollen e Mesme te Pergjithshme Ramiz Aranitasi ne Corovode. Dhe sot, e enjte 10 maj 2012 gjate monitorimit te disa mediave qe Corovoda On Line ben cdo dite kapem sekuenca nga Formati Auditor ne Televizionin Publik Shqiptar. Aktualisht mesimdhenese ne Shkollen e Mesme Partizani ne Tirane, Vera Cuedari eshte nder mesueset e paharruara te shume gjymnazisteve nder vite te Skraparit. Por ishte koha e arte, atehere kur rezultati dhe mesimdhenia ishin shume te larta edhe ne nivel kombetar per gjymnazin e vetem te Corovodes. Mesuese e Biologjise, Vera Cuedari do te mbahet mend ne shume vite per breza te bankave te dijes lokale. Corovoda On Line permes ketij shkrimi kerkon te shpreh falenderimet e verteta te mirenjohjes ndaj mesuese Veres sikunderse ishte dhe eshte per te tere, si nje krenari me shume per Corovoden. Video ne bashkengjitje u ngarkua pak minuta me pare.

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA