• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Shperthim i zhurmshem ne Corovode. Shkaku: Nje bombel gazi ne nje pallat prane

Nje shperthim i fuqishem terhoqi vemendjen e paradites se te enjtes 7 qershor 2012 ne Corovode por fatmiresisht nuk pati asnje lendim. Sipas raportit te mesdites nje bombel gazi u tha paraprakisht nga reporti yne prane lagjes 2 dhjetori ne Corovode ishte shkaku i nje zhurme te fuqishme qe u ndje ne zonen prane. Nuk u raportua asnje lendim dhe ngjarja ishte e izoluar ne rrethanat e objekteve shtepiake te baneses e cila ndodhej ne nje pallat prane lagjes 2 dhjetori ne Corovode . Pervec zhurmes se shperthimit asgje per tu permendur ne kete rast. Imazhi Arkiv: Qendra e Corovodes
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA