• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar Gjerbes - Konak: Perkujtohet Beteja e Qafes se Gjarprit 6.6.44 - 6.6.2012

Te pranishem nga zona Gjerbesit dhe Konakut perkujtuan gjate dites sotme 68 vjetorin ne promemorie te Betejes se Qafes se Gjarprit te mbajtur ne 6 qershor 1944. Sipas raportit gjate paradites se sotme u përkujtua me dhe beteja e qafës së Gjarprit nga një grup të rinjsh te zonës së Gjerbësit e Konakut. Sipas raportit i deleguar nga ana e Komitetit te Veteraneve te Skraparit ishte zëvendës Kryetari i Komitetit të Veteranëve të Rrethit Skrapar Zini Kapllani. Ne Betejen e Qafes se Gjarprit rane shume deshmore. Nga historiku i Skraparit tone ne arkiva gjejme se nga 2 qershori 1944 deri ne 6 qershor 1944 betejat do te startonin fillimisht ne Qafen e Shkozesit ne Skrapar per te kulmuar ne 6 qershor ne Qafen e Gjarprit. Nje prej te reneve ne kete beteje ishte edhe kosovari, Hero i Popullit Xheladin Beqiri. Po ashtu me heret ne redaksi nje lajmerim njoftoi per nje tjeter veperimtari te bere ne 4 qershor 2012 ne promemorie te Betejes se Shkozesit por per shkak te financimit te kufizuar te blogut jemi te kufizuar te bejme permbledhje informacionale javore deri ne ofertuesit financiare te mundshem. Imazhi ne bashkengjitje gezon te drejta publikimi/ Viva Gjerbes Pamje nga Gjerbesi
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA