• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Asfaltohet Segmenti Axhensi - Bashki ndonse vetem 50 metra serisht probleme

Ndersa 4 dite me pare u asfaltua nje segment prej afro 50 metrash ne hyrje te Corovodes burime jozyrtare folen se ne nje pjese te tij, trashesia e asfaltit dhe cilesia e tij nuk jane uniform. Ne dukje pamja joshese e rruges qe vendasit e njohin si segmenti Axhensi - Bashki ka marre trajtat e nje pamje te bukur, por investimi ne nje segment te tij te le te kuptosh se vitet ne vijim do ti ofrojne serisht rulin po ketij segmenti. Gjithesesi pamja e re e rruges sjell pak ere investimesh. Megjithate ne pritje per konfirmim zyrtar eshte edhe lajmi se sheshi ne Corovode mund te ridimensionohet duke vendosur disa vazo lulesh per te shmangur levizjet kaotike te mjeteve por kjo eshte ende per tu analizuar citojne burime jozyrtare.
Imazhi ne bashkengjitje Pamje Corovoda 2012
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA