• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Matura 2012: Rezultatet e Provimeve me Zgjedhje Ja lista e Plote

Kane dale sot e enjte 12 korrik 2012, Listat me Rezultatet e Marra per Provimet me Zgjedhje per Maturantet 2012 te Shqiperise. Nxenesit e Gjymnaseve dhe Shkollave profesionale iu nenshtruan me heret vleresimit permes testit. Corovoda On Line publikon ne Bashkengjitje Materialin e Plote te Rezultateteve per te gjitha deget me zgjedhje. VEMENDJE: Materiali ne bashkengjitje, eshte ne formatin PDF. Ju duhet te keni aplikacionin lexues te instaluar ne Kompjuterin apor browserin tuaj per ta shfletuar.
PER TE PARE (shkarkuar) LISTA REZULATET PROVIME ME ZGJEDHJE MATURA 2012 KLIKONI KETU
Ky eshte Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA