• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Rreth Malit te Tomorrit. Ujevara e Sotires (Gramsh) bukurite perrallore te Mal Baba

I konsideruari Mal Baba, Mali i Tomorrit nuk ka vetem panorama te bukura ne pjesen e Skraparit por edhe ne qytetin fqinj te Gramshit. E lokalizuar ne veri-lindje te malit Tomorr, Ujevara e Sotires ofron nje pamje spektakolare te natyres. Me lartesite e ujit qe variojne nga 5 deri ne 20 metra shume vizitore e preferojne per kamping kete zone. Tomorri eshte nje nder majat e larta te Shqiperise, dhe ai popullohet me se tepermi ne muajin gusht ku ne Teqen e Abas Ali ne Kulmak mbi 100 000 pelegrine bektashi kryejne ritualin e kurbani per cdo vit. E nese deshironi qe ne memorien e pushimeve tuaja malore te perfshini nje eksperience te re, itinerari Gramsh - Sotire, edhe perse rruget jane pak te veshtira nga Skrapari per Gramsh do te mbeten patjeter ne mendje. Ujevara ne fjale ndodhet pjese administrative e qytetit te bukur te Gramshit dhe ndodhet prane fshatit me te njejtin emer Sotire. Corovoda On Line ju ofron disa imazhe. Gramshi dhe Corovoda jane dy qytete fqinje dhe mali i larte i Tomorrit i bashkon me bukurite natyrore dhe zakonet e peraferta te dyja keto qytete.


©Corovoda On Line Imazhe Kortezi Rrjeti Social Gramshi Online Qershor 2012

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA