• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapar: Asnje prej hoteleve deri me tani nuk vleresohet me Yje Nisma Authentic Albania liston 50 te paret

Edhe perse eshte ende heret Authentic Albania nje adresar elektronik i sherbimeve hoteliere me cilesi ne Shqiperi, rezulton se deri me tani asnje prej operatoreve Hotel qe jane ne Corovode e Polican nuk figuron ne Operatoret me vleresim ne sistemin e yjeve. Ne mbare krahinen e Skraparit jane disa operatoret qe ofrojne sherbimin Hotel - Bar - Resorant. Por me teper sesa "kalojme naten" cilesia e tyre shpesh here le te meshirosh per me shume. Ne Corovode nje nate ne sherbimet hoteliere varion nga 1 000 lek deri ne 2 000 (te reja). Por ende kur Skrapari realisht eshte nje zone mjaft terheqese per turiste te ndryshem sherbimet qe operojne ne Skrapar me teper jane hostel sesa hotel. Nisma Authentic Albania eshte nje rotor me i shpejte i pasqyrimit te hoteleve cilesor ne mbare Shqiperine. Kjo nisem ka pak muaj qe eshte aktivizuar dhe te dhenat qe i sherbejne turisteve dhe agjensive turistike jane ne perditesim. Deri me sot 23 korrik 2012 ende asnje prej operatoreve lokal te Skraparit nuk figuron ne listen e promovimit te hoteleve, ndersa Berati fqinj gjen me shume hapesire permes me se paku 2 nismave. Imazhi ne bashkengjitje nga Authentic Albania (per me shume vizitoni ketu) Por Cfare i mungon sipas jush ketyre shebimeve ne Skrapar? Jepni mendimin tuaj ne Forum corovodaonline.blogspot.com
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA