• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Stafi i ri: Presidenca apo "Monarkia" e Shqiperise. Ne staf te presidentit, te pakten 2 keshilltare Pro Mbreterise

Ndersa nje dite me pare mediat nuk nguruan te japin emrat e pare qe do te jene ne stafin e Presidences se re te Bujar Nishanit, nder emrat te pakten 2 keshilltare jane emra te njohur te Levizjes Monarkiste te Shqiperise. Shaqir Hasani qe do te jete Keshilltar Ligjor i Presidentit te Ri te Shqiperise eshte nje emer i njohur mbeshtetes i Zogut. Madje ne 2005 Hasani ka kandiduar per Levizjen Per Zhvillim Kombetar (kliko ketu) dhe ka qene shpesh here avokat i familjes mbreterore. Nga ana tjeter edhe Princ Leka do te jete Keshilltar Politik i presidentit te ri te Shqiperise se 24 korrikut 2012 e ne vijim. Gjithesesi sipas shume mediave stafi i ri do te kete edhe keta emra te tjere Bardh Spahia qe do te jete Sekretar i Pergjithshem, Florjan Nuri qe do te jete shef kabineti, Amik Kasoruho do te jete keshilltar per kulturen Arben Idrizi do te jene po ashtu keshilltare ligjore Besnik Konci do te jete keshilltar diplomatik, ndersa zedhense do te jete Irma Toptani.
©Corovoda On Line Ne bashkengjitje nje imazh nga Corovoda On Line Foto Web ne plan tregon te dhenat e 2005 per Une Votoj si dhe nje imazh te Princ Leka.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA