• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Termet 3.7 balle ne Shqiperi. Lekundjet e lehta u ndjene edhe ne Skrapar

UPDATE e hene 23 korrik 2012
Nje dite pas nje goditje sizmike qe ndodhi ne Shqiperi, saktesohen te dhenat. Ndonse paraprakrisht u tha nga monitoruesit e huaj se termeti i se dieles ne Shqiperi ishte 3.7 balle, nje dite me pas, pak caste pas mesdites se te henes u saktesua nga monitorimi nderkombetar se goditja sizmike ishte me intesitet 2.7 balle.

NJE DITE ME PARE e diele 22 Korrik 2012
Vetem pak caste me pare, ndersa ora lokale do te shenonte 15:27 e diele 22 korrik 2012 Nje lekundje sizmike u ndje ne Shqiperine. Dridhjet e tokes me se shumti u ndjene ne Elbasan dhe Gramsh ndersa lekundje shume te lehta u ndjene edhe ne Skrapar. Sipas sherbimeve online te te dhenave sizmologjike, termeti kishte magnidute 3.7 balle dhe ndodhi ne thellesi ne nje distance 2 kilometer. Imazhi ne bashkengjitje tregon te dhena te lekundjes me te fundit sizmike qe goditi Shqiperine.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA