• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Vizitori i Vecante i Corovodes. Udhetoi vetem me Biciklete. Turisti shkruan ne blogun e tij pershtypjet

Ndersa pershkruan diten e tij te 10te te udhetimit neper Shqiperi vetem me biciklete Leo hollandezi qe beri pershtypje ne qershor ne Corovode per Bicikleten e cuditshme te tejngarkuar azhornoi blogun e tij ne 16 qershor 2012 duke shkruajtur pershtypjet pas rruges prej 55 kilometrash te bere nga Corovoda drejt Beratit. Ndersa ai sot i dha fund perfundimisht turit te cuditshem te prekjes se vendeve si Greqi, Shqiperi, Itali, Gjermani etj, pra sot mberriti ne Hollande, Corovoda On Line vecon nder te tjera ne pershkrimin e bere per Corovoden disa fragmente.
Duke qene se eshte nje etape e shkurter diku do pushoja. Me pas Hoteli, darka, mengjesi, 3 birra dhe 1 kafe te gjitha kushtuan me pak se 30 euro. Temperatura prej 40 gradesh e nje dite me pare tashme mori fund.

Ne pershtypjen e tij nga udhetimi nga Corovoda per ne Berat, Leo pershkruan rrugetimin, numrin e shumte te firmave qe tregetonin pllaka guri, industrine e Policanit etj. Duke qene se ne nuk kemi siguruar te drejta publikimi me gjere, jemi te kufizuar te japim me tej detaje.Imazhi pas mberritjes ne shtepine e tij ne Hollande 10 Korrik 2012
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA