• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

8 Gusht: Festa e Helmesit, ne Skrapar. Disa drejtues lokal te pranishem ne eventin e neserm

Neser me 8 gusht 2012 do te kujtohet dita e BRASH ne nje prej pikave mjaft turistike te Skraparit, ne Helmes. Festa e pervitshme behet ne promemorie te 8 gusht 1944 ku u mbajt pikerisht ne kete vend Kongresi i Pare i BRASH (Bashkimit Rinor Antifashist Shqiptar). Keshtu mesohet se krahes te deleguarve nga Komiteti i Veteraneve te rrethit Skrapar, edhe disa drejtues Komunash do te jene te pranishem ne kete feste. Vendi turistik ne fakt eshte nje nder te rrallet e zones, dhe nje pike strategjike pak e rrahur nga turistet e huaj. Ne kete vend ne 1944 mendohet se Enver Hoxha qendroi per afro 7 muaj, ne Helmes te Skraparit.


Imazhi bashkeshoqerues eshte i arkivit tone dhe jep pamje te Festes se Helmesit ne vite me pare, si dhe po ne foto shfaqet shtepia ku Enver Hoxha qendroi per afro 7 muaj.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA