• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Corovoda: Dasmat, Studentet dhe emigrantet i sjellin "zhurmen" qytetit te vogel

Corovoda e ketyre diteve te prag mes gushtit 2012 ndodhet ne pikun e gumezhimit lokal. Fundjavat tradicionale te dasmave mbeten ato me tipiket e dasmes skraparase, ndersa prej javesh nje qytet i tere ndodhet ne "Aheng". Kjo sepse dasmat ne kete periudhe jane te shumta. Por rruget e qytetit ku ndonse statistikisht numerohen 7 000 banore realisht mendohet se jetojne afro 4 000 te tille u plotesohet numri kryesisht nga studentet qe rikthehen ne vendlindje apo edhe emigrantet e shumte. Qyteti i ketyre diteve duket me i larmishem dhe si per cdo gusht edhe ky mbetet nje nder me te frekuentuarit e muajve qe kaplojne ne agoni 11 muajt e tjere te vitit. Te pakten per disa emigrante problematikat me kryesore vijojne te mbeten segmente rrugore te paasfaltuar kryesisht ne hyrje dhe dalje te Corovodes. Ndersa mbremja e veres tradicionalisht sjell tejmbushjen e lokaleve kryesore te qytetit. Edhe perse eventetet kulturore verore thuajse mungojne totalisht, baret, resorantet, takimet me miqte dhe pyetjet kurioze Kush eshte Ky? apo Sa paske ndryshuar? jane percmalljet e nje vere ne qytetin e Corovodes.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA