• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

Dokumentat Biometrik: Emigrantet aplikojne ne Corovode. Ja Dokumentacionet e nevojitura

Sezoni veror i cili eshte edhe nje nder me te lartet persa i perket numrit te emigranteve qe kthehen ne Shqiperi edhe ne Skrapar nje nder destinacionet per personat qe kerkojne pajisjen me Pasaporta Biometrike eshte Zyra e Aleat Safran ne Corovode. Ndonse nuk ka fluksin e dy viteve me pare kur aplikimet startuan ende pajisja me Dokumentin Pasaporte eshte nje nder me te kerkuarat e ketyre diteve kryesisht per emigrantet. Afersisht duhen 3 jave nga data e pare deri tek ajo e marrjes se dokumentit tashme sipas ketyre rregullave. Cdo aplikues (+16 vjec) Duhet te kete Karten e Identitetit, 2 fotografi per formatin Pasaporte, 2 fotokopje te Kartes se Identitetit si dhe dy fotokopje te Kuponit (Blu per pasaporte). Fillimisht drejtohesh prane Komisariatit Corovode per aplikim. Pas deklarimit te te dhenave, pas kesaj duhet te parashikoni afersisht 8 dite deri ne daten kur ju duhet te drejtoheni tek zyra perkatese e atashuar prane Bashkise Corovode. Pasi merrni njoftimin pra pas 8 ditesh se ju mund te aplikoni per pasaporte, me Kuponin Orgjinal dhe Karten e Identitetit ju do te drejtoheni ne sportelin perkates per aplikim. Pas procesit ne fund do te pajiseni me nje shkrese qe verteton aplikimin e kryer te cilen duhet ta ruani dhe me te pas afro 15 ditesh do te shkoni prane sportelit te terheqjes se Pasaportave te Aleat Safran te atashuar prane Komisariatit Corovode per te terhequr dokumentin e ri biometrik. Shenim: Afatet Kohore per problematika te ndryshme teknike mundet te jene edhe me te medha por jo me gjate se 1 muaj por keto jane kryesisht raste te rralla
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA