• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Harrohet ne Burg Djali me origjine nga Corovoda sipas avokatit duhej te lirohej ne 9 gusht 2012 ndersa nga ana tjeter duhet te qendroj

Nje i ri me origjine nga Corovoda por banues ne Durres i identifikuar me emrin Fjordi Rrapo ndodhet ende ne burg, ndersa sipas avokatit te tij 19 vjecari duhej te ishte liruar qe ne 9 gusht 2012. Kete shkruan nder te tjera mediatiku i shkruar Shekulli duke cituar avokatin mbrojtes te te riut qe kerkon lirimin e menjehershem. Fjordi Rrapo nje vit me pare ne 21 shtator 2011 u arrestua ne Tirane pasi i vodhi nje shume prej 1 000 lekesh dhe nje aparat celular nje gruaje. Ai ndodhet ne burgun 302 ne Tirane, por sipas avokatit te tij afati prej 1 viti e kater muaj denim ka mbaruar ne 9 gusht 2012.Por realisht nuk ka asnje dokument qe te vertetoj se i riu duhet liruar. Kjo pasi fillimisht Prokuroria dhe Gjykata jane shprehur per masen 2 vjet burg. Ndersa avokati pretendon se ka nje vendim per 1 vit e 4 muaj ne rrethana lehtesuese per kete ceshtje. Eshte pakes e pakuptueshme kjo rikoshete deklaratash mes avokatit dhe instuticioneve qe nuk pranojne lirimin per njeren pale denimi i te riut me origjine nga Corovoda eshte 1 vit e kater muaj, ndersa per palen tjeter nuk ka dokument per kete predentim
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA