• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias se bashku ne reklame por se shpejti edhe ne nje kenge Ja spoti

Mesa duket Jennifer Lopez dhe Enrique Iglesias nuk po punojne vetem ne fushen e muzikes por edhe ne ate te komercialitetit. Keshtu dy kengetaret e njohur boteror do te jene pjese e nje fushate marketingu te kompanise se makinave Chrysler. Qe nga 14 Korriku 2012 Dyshja nisen nje tur koncertesh qe do te kaloj ne 20 qytete. Dyshja ka premtuar se se bashku do te leshojne nje kenge ku do te shfaqen qe te dy, dhe mendohet se kenga eshte perdorur edhe ne kete spot qe corovoda on line ofron ne video bashkengjitur per turin vere 2012 te Chrysler.

©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA